Count

Macam mana nak kira kita berapa week? Sebab I pergi clinic desa nurse kira lain Then bila I pergi clinic kesihatan dapat lain Bila I pergi hospital kerajaan dapat lain.. Bila apps pregnancy kiraan lain.. Bila apps the Asian parents lain.. Boleh tolong ajar tak

2 Balas

Sis x try scan dekat klinik swasta? Selalunye ada 2 cara nk kira usia kandungan kita. Satu dia kita dari tarikh hari pertama period terakhir kita. Kedua doktor akan ukur saiz baby dalam perut masa scan utk tau usia kandungan tu. Kalau saya, saya ikot kiraan yg kedua. Ikot saiz baby dalam perot masa scan sbb period sy tak teratur sis. Hehehe

1st day last period