Fibroid in pregnancy

Hi, doctor detected ada fibroid about 6-7cm in minggu ke6 di private..then, double confirmed by another private clinic in minggu ke10..KK pun confirmed juga minggu ke13..sekarang minggu ke15 I pergi private clinic yang sama I pergi minggu ke 10 tu.. doctor kata tak nampak pula fibroid tu..ada tak pengelaman macam saya mommies..pls share..betul ke fibroid boleh hilang sendiri..?

1 Balas

Situasi sama dgn saya. Detect smsa scan d private klinik. Tp sy buat kputusan utk buka buku pink kat KK. Nurse trus booking kan appmt kat O&G hosp kerajaan minggu depan… smoga yg baik2 shaja mommy