PERUT MENGERAS REGULAR

Hi moms. I nak tanya, normal ke kalau perut kita kerap mengeras? I means after 5 minutes dia mengeras then stop, then mengeras balik. I saja download apps contractions time then I tekan bcs perut I mengeras then notifications bagitau I kena pergi hospital. Should I pergi hospital? But belum turun tanda lagi. I nak pergi hospital pon fikir banyak kali, sebab takut nanti kena balik je. Any suggestion or any tips? #serioustanya #ingintahu #advicepls #firstmom

2 Balas

Tanda bersalin tu banyak awak. Tak perlu ada semua tanda baru pergi hospital. Cukup salah satu tanda dah boleh pergi dan biar doktor check nanti.

1y ago

Oh yekee. Due awak bila?

dh berpa week

1y ago

38 weeks dah