sakit perut

hii friends...11hb I pergi check up and saya 30 minggu 4 Hari..doctor ckp baby I besar Kira 2kg Lebih..soalan saya Dari Hari itu I rasa perut I sangat berat Dan sakit bawah perut..bila baby gerak pun I rasa sakit..perlu ke I pergi hospital and bgtahu or tunggu jer..keliru sangat Sbb seblm nie takde pula mcm nie

1 Balas

hi mommy. besarnya baby. maybe you should consult your doctor if you feel any pain that's the best way. maybe your body is just straining from all the weight. but better to be sure with a doctor. takecare mommy

4y ago

kalau scan and everything is okay baby semua sihat then maybe it's normal sis