ruam susu

Macam mana nak hilangkan ruam susu pada muka baby. Kesian tengok dia rasa tak selesa.. And ruam ni akan buat baby demam ke?

ruam susu
159 Balas

Baby tidak kuat menangis kah ni kalau macam ni ? Banyak tu ruam dia. Bagi pakai pakaian yg nipis & selesa sesuai keadaan cuaca, rajin tukar baju baby kalau basah dengan peluh,tukar sabun mandian,kalau sudah ada sabun mandian baru guna dengan kuantiti yang paling sedikit dulu...asalkan ada. Sudah bawa jumpa Dr ? Semoga cepat sembuh baby.

4y ago

Kalau tak ok lagi,kena jumpa Dr balik,takut sebab lain pula.