ruam susu

Macam mana nak hilangkan ruam susu pada muka baby. Kesian tengok dia rasa tak selesa.. And ruam ni akan buat baby demam ke?

ruam susu
159 Balas

Tengok macam ruam panas.. sekarang ni musim panas, kalau boleh bagi baby pakai barut je, pastu balut dengan lampin.. lepaskan tangan.. jangan bagi pakai baju dan seluar.. stop guna sabun dan shampoo.. anak sy dulu pun macam ni.. lahir musim panas.. nak mandikan, air jangan suam sangat.. biar rasa suam sikit je.. bila suam sangat/ panas, risau makin banyak naik..