ruam susu

Macam mana nak hilangkan ruam susu pada muka baby. Kesian tengok dia rasa tak selesa.. And ruam ni akan buat baby demam ke?

ruam susu
159 Balas

ya Allah sis bawala g klnik tnye pada dr .. nk tnya dia ruam memang bnyk sekaligus mcm ni ke ? hmm next time jngn tunggu smpai ruam susu ni penuh mcm ni kesian baby tk selesa tuu ... klau ada pakai sabun apa2 better stop jumpa pakar dulu ... semoga Allah sembuhkan kulit baby sis Aamin ya Allah .. kesian si comel aunty yng menengok ni pun tk mcm mana tk selesanya muka dia 😢