ruam susu

Macam mana nak hilangkan ruam susu pada muka baby. Kesian tengok dia rasa tak selesa.. And ruam ni akan buat baby demam ke?

ruam susu
159 Balas

maybe boleh try ltak calamine lotion or aquos cream..boleh mnta dkat klinik or pharmacy berdekatan..ape pon jmpa pakar. dulu utk msalh kulit anak..kalu naik ruam susu sikit-II at muka and pipi..boleh lap guna kain bersih air suam..or guna ibu jari ltak pda lelangit mulut ibu selawat nabi 3xthen sapukan pada tmpat ruam susu sbnyk 3x..(ni petua dari kazen inshaa allah ruam susu akan hilang)