puting susu botol adakah penyebab baby jdi keliru?

Macam mana nak buat baby direct bf balik ya .. Baby sya bru 13 hari then dokter sarankn bg susu formula sebab sya kurg susu . Tapi mslh skng ni baby dah xnk direct bf , dia nk ssu btol je . Baby macam keliru mana 1 puting ibu n puting btol susu . Sblom2 ni ok je bf tp hri ni baby dah xnk smpai nangis merjok

5 Balas

Kerapkan skin to skin. Dan sebaiknya pnggil bf pc dtg rumah. Kena baiki latching anak secara depan2