Baby x nak direct bf

Hi mommy. Ada x yg tahu knp baby sy xnk direct bf? Baby sy baru 15hari. Wktu lahir ok je. Cuma dua tiga hari ni dia xnak bf dgn sy. Sy terpaksa pump masuk dlm botol. Adakah sbb bila dia hisap susu sy lmbt klr? Mcm botol kan laju je susu klr. Atau puting sy yg dia xnk?

2 Balas

Masalah same ngn sy.. trpkse ajar botol jgk sbb baby jaundice tinggi n lame smpai skrg. Last2 baby xnk lgsg direct bf. Skrg dh 38 hari. 😔

awak bgi bby fm kn, mybe bby da cnfius puting