puting susu botol adakah penyebab baby jdi keliru?

Macam mana nak buat baby direct bf balik ya .. Baby sya bru 13 hari then dokter sarankn bg susu formula sebab sya kurg susu . Tapi mslh skng ni baby dah xnk direct bf , dia nk ssu btol je . Baby macam keliru mana 1 puting ibu n puting btol susu . Sblom2 ni ok je bf tp hri ni baby dah xnk smpai nangis merjok

5 Balas

Yep. Baby sy pn mula2 kliru. Lepas tu dh xnk dada dah. Sedih jgk. Meraung mcm ape dh kalau bg dade. Kes nenek tlebih syg cucu takut cucu lapar. Asyik nk sumbat botol je. Lama2 xnk lgsg dh. Sedih. Awk jgn putus asa pam susu utk baby. Nnt jd mcm sy susu dh kurang. Baby x smpai 2 bln lg

3y ago

sye pun nk naik stress bila baby xnk bf sbb keliru baby bru nk msuk 3 bulan bru ni dia xnk bf bfore ni ok je dia bf..mcm mana ehh