Baby taknak minum dari botol

Hi macam mana ye nak ajar anak minum dari botol? Sy dah bg susu yg pam pun dia taknak. Susu fm pun xnk. Mcm2 botol dah try. Nuk,avent,tommy tippy. Nak dari badan direct jugak 😣 risau tak lama lg nak start kerja dah. #ingintahu

2 Balas

sama sis..dh pening sy nk buat mcm mn..sy beli como tomo..lpstu ada org suggest pegion wide neck so sy beli..dia susu sikit je lpstu dia main je puting botol tu 😔

beli botol puting yg sama dgn botol payudara. mcm he or she, mam, or comotomo.

12mo ago

Baik terima kasih info :)