Botol susu

Hai mommies, nak tnya ada tak tips untuk bg baby minum guna botol susu.. Macam² botol dan puting dah try, tp still xnak.. baby 3bulan 20 hari

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

kadang2 klu bby tak nak bukan sebab botol ke puting ke pun.sebab dia dah kesedapan dgn tek ibunya😁.dia tahu rasa susu ibu dgn susu formula..ni pengalaman sya lah dah 4 org ank.sbb 3 ank sya lepas 2 minggu bsalin terus saya bagi susu formula satu susu je sya cuba susu NAN terus dia ok minum.ank yg ke 4 skrg ni dah nak masuk 5 bulan ..masa umur dia dah nak masuk 3 bulan sya baru ajar dia susu formula..susu dupro dutch baby anmum S26 semua dia tolak last2 sya try NAN alhamdulillah dia minum smp skrg dan masih lagi minum susu badan..

Baca lagi

amek puting btol pastu sis try kesat kt payudara sis .. insyallah berkesan .. sbb anak sy pom mcm to jugak dulu

2y ago

then skrng anak sy daa boleyh terime btol susu ..

Hye mommy.....saya tenga mengalami situasi yg same..now da found solution? Bole share ?

last saya guna mimijumi. mmg berhasil. lg 3 hari saya nk kerja. nasib baik anak terima

Philips avent atau tommee tippee

3y ago

Dah try.. still xnak..buntu dah

Try comotomo / Phillips avent

3y ago

Dah try jg still xnak.. buntu dh ni