Tak ada selera makan

Macam mana nak bagi ada selera makan? Asik tak selera je, rasa nak muntah tengok makanan lagi² nasi. Perut masuk angin

3 Balas

Cari makanan yg awak blh mkn. mcm sy makan maruku, kacang, buah bg buka selera, lps tu blh makan. klu dah tahap lapar tp tak blh makan sendiri sampai nangis, (stress) minta suami suap 😅. Makan 5 suap pun cukup lah sbb tak selera kan. Kadang tak selera sbb mkn seorang diri, ajak la sesiapa teman makan. minum air suam perlahan-lahan.

banyak minum air macam horlick atau oat atau susu coklat

cari makanan yg bole awak makan