Stress?

Macam mana mommies dekat sini tangani masalah dengan anak anak yang sedang membesar? Boleh share tip tak dengan saya yang baru nak belajar jadi mak mak nih. Anak i baru 1 tahun tapi i dah tak larat nak layan dia.

5 Balas

Sis bermain dengan dia. Layan dia. Anak kecik ni sekali je. Da beso nanti akan rindu dia masa kecik. Sebab tu jadi mak kena sabo. Lagi2 bila ade anak bawah 6 tahun. Saya mcm tula. Anak bawah 6 tahun sy banyakkan main dengan dia. Layan dia. Stress mmg la penat. Tpi kena sabo. Tu je mampu sy katakan.