bau yg boleh meloya kan

Macam mana eh nak tangani bau bau busuk ketika mengandung ni?? Bau apaa apa pon tak bole. Ada tak petua yg bole menghilangkan bau bau mcmtu

12 Balas

Tak ade cara sis..saya nak masuk 4 bulan pon same mcm tu jugak..paling azab nak g pasar mlm ke pasar basah ke beli brg2 dapur..die pny bau ya allah..kang x hadap,laki perut x terisi..tawakal jelah

4y ago

Kan sis..haha..jgn di lupakan kedai makan jugak..ha kau..gigih tutup hidung 😂