kalau kite kite baru nak masuk hujung bulan ni Insyaallah ?

Macam mana dgn ibu2 pulak? ?

kalau kite kite baru nak masuk hujung bulan ni Insyaallah ?
88 Balas

Baru masuk semalam huhu 1st time masuk and 1st baby..35weeks, contraction, 2cm dh jalan bukak, dh injek ubat matang paru2 baby, then hari ni dh ok xde sakit2 tapi masih di wad dlm pemantauan..semoga dipermudahkn urusan semua 😁

sama la baru nak masuk hujung bulan nie jugak 1/8 tp td scan bby still kepala kt atas.. bby dh 36w5day emm ade kemungkinan tak bby punya kepala kebawah nti?

Masa 37weeks thun 2016 pertengahan sept. Admitted utk pemantauan, discharged, then admitted skali lg hujung sept selamat melahirkan. 38weeks hihi

Insha Allah 02/02/2020 akn ciptakan first sejrah masuk sini... Apa pun doa yg baik² yer momy semua...

Kite last 17/9/2014... 18/9 ni inshaallah masok pulak utk lahirkan yg no 3 ni.. Allahu, debor rasanya

Dah masuk 13/6 td.. Baby nak keluar awal😂😂. Ikutkan esok baru due date nya

Due 16/7 nie.. Nervous pon ada.. Mohon doakan sy ye mummy smua.. Smoga slmt bsalin..

First time masok bulan 10 nanti.. semoga dipermudahkn urusan bersalin.. aamiin

2minggu lepas baru keguguran... InsyaALLAH rezeki akan datang pula... Amin...

lastweek, masuk sbb buat Ctg hehe.. sekarang 38weeks, menunggu masa 😅😬