Waktu pam susu 😊

Hi semua . Nak mntk pendapat sikit. After baby bf dgn kite kan , agaknya ambil brape lama mase lps bab bf tu utk kite pam susu pulak ya ? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

utk pgalaman sy dlm pntang, baby sy jnis x mengempeng. die kenyang df die lepas terus. jnis sy byk air susu . sy rse penuh sy pump buat stock. sbb utk syg klu breast telanpau penuh susu ank x bole hisap sbb aliran air susu laju. bole tercungap die. biase sy elakkn dr penuh n bengkak