hamil luar rahim

Macam mana boleh terjadi kandungan luar rahim?

2 Balas

Sye pernah kandungan luar rahim.. Sye pon x tahu sye kandungan masa tu.. yg sye tahu rasa sakit sgt kat perut Sye masa tu suami sye dah risau sgt tgok Sye dah lemah sgt Sye kat hospital tu.. Doktro bg tahu kat suami sye.. Sye kena buat dedah untuk keluar kan babyy Sye tu.. selepas keluar babyy Sye tu.. Sye dah kat masuk wad.. doktor ade bg tahu sye, Sye ovrin ade sebelah je. sbb dedah tu dah ambil telor kanan Sye tu.. Sye skg susah nk kandungan lagi.. sbb tu Sye x pasti sye kandungan ke tahun nie.. sbb Sye ade rasa x sedap kat mutul Sye nie. dan pening kepala pusing nk mual je skg nie... suami sye mutah pening sakit perut. dan kalau suami sye nk isap rokok je mesti nk mutah... apa tanda tu ye

3y ago

baru je terjadi kat sye tiub fallopio belah kanan dah xde. 😔

maaf puan..sy kurang psti ttg perkara ini.. #tapxbisou