Masalah Suami

Maaf terpaksa tanya dekat sini sebab taktahu nak meluah pada siapa 😔 Saya telah berkahwin lebih kurang 7 bulan & sekarang tengah pregnant 2nd trimester. Suami saya kantoi layan porn. Dah beberapa kali kantoi. Saya pernah tanya dia. Kenapa buat macamtu sedangkan yang halal dah ada? Akhirnya jadi tak bercakap (gaduh) & dia langsung tak bagi penjelasan. Hanya diamkan diri. Akhirnya berbaik dengan sendiri. Sebab sampai 3-4 hari masing2 tak bercakap. And malam tadi lagi sekali kantoi. Saya rasa kecewa, down, sedih yang teramat. Rasa insecure sangat dengan diri sendiri. Sebab suami dah bosan dengan saya ke sampai dia kena layan benda tu? Saya tak pandai layan suami ke? Tuhan je tahu kecewanya saya. Takut ada yg ingat suami saya gay, tak, dia layan porn biasa bukan porn gay. Kenapa perlu layan benda tu sedangkan bila saya minta “bersama” ada beberapa kali suami menolak. Ada ke isteri dekat sini yang isu sama seperti saya? Dah kahwin pun suami tengok benda tu? Kenapa sampai suami nak layan porn tapi tak layan isteri sendiri bab nafkah batin? Serius saya rasa down sangat. Nak luah taktahu dekat sape sebab benda melibatkan aib rumah tangga. Pendam sendiri sampai taktahu berapa kali dah nangis & sampai rasa nak bercerai dengan suami 😭

19 Balas

kadang dorang dah terbiasa tgok dri sebelum kahwin..bg lelaki benda tu biasa macam habit susah nak tinggal.sis jangan down takpe sis cuba selalu goda dia pakai sexy2 wangi2 manja2 dalam bilik even tgh pregnant.biar dia lebih attract kt sis..

2y ago

jgn bagi die duduk sorg2. teman die, ajak borak ke tgok shopee ke, ape2 jela. tpi jgn bgi die duduk sorg2.

Suami sy pn mcm ni kdang la.. Tp sy layan jg tgk sekali dengan dia itu pun kejap ja.. Asalkan dia bg nafkah zahir batin cukup & dia xterangsang pn tgk tu saja suka2.. Sy minta dia ada tolak jg sbb dia penat kerja berat bukan kerja ofis..

Sedihkan hm saya pulak suami asyik save gambar prempuan sexy, amoi putih melepak, yang terkangkang. Sedih kdg. Tah lah. Sampai saya rasa bosan dgn dia. Tp tanak sbb tu bercerai. Ni tgh ngandung. Pernah je gaduh. Tah laaa .

2y ago

Saya mmg sexy pun sis dkt rumah tp tu lah lelaki suka jugak tgk prempuan lain.

Entah lah ehhh… Cuba sis goda suami sis kaw2. Mungkin lepasni dia berhenti tgok porn. Maybe suami ni tak dapat masa real sex mcm mana dlm porn. Kena try hard sikit lah untuk bagi suami puas… Mcm mana yg dia nak..

Hm sis cube consult atau search ig kamaliakamal die byk handle kes2 mcm2 ni. Sy suke cara penyampaian die dan die mcm tegas skit tp best and sporting 👍🏼 buku die pun ade sis bole beli

Faham sis. Termasuk lah gambar/video perempuan yang diforward dalam group dari kawan2 suami. Rasa macam tak respect suami kita yang dah beristeri anak bagai.

Sis, saya pun tengah buntu. Saya letih, dengan bawa anak dia lagi kerja penat2 lepastu dapat tahu benda mcm ni jadi. Saya buntu sangat. Saya lemah.

2y ago

Penat kan. Boleh dikatakan setiap hari saya nangis fikir benda tu. Sedangkan dah tegur tapi tetap sama tiada perubahan. Semoga kita kuat & Allah permudahkan suami kita semua untuk berhenti dari benda tak elok ni 😔

Takpw share je sini. Jangan share tempat lain nanti ada je nak kata kat U balik

azan kat telinga dia