Rase stress bila pregnant... Mcm2 dalam kepala datang.... Badan da berubah.. Suami da buat tak tau..

Suami tak layan istri n tengok porn time istri hamil

6 Balas

cuba bincang dengan suami kenapa dia tengok porn. biasanya suami suka bersama bila isteri hamil sebab kita punya vagina nie padat. tengok kat mana silapnya, cuba tanya diri ada tak benda yg u buat sampai dia kecik hati. mungkin u tanak layan dia bila dia mintak. ada setengah org takut bila bersama time pregnant. time dia tengok porn ke atau bila2 free je u lah mintak nak bersama. tarik perhatian dia dari tengok porn. sebelum pregnant okay je kan dia nak bersama, cari kat mana silapnya sampai dia macam tu. u kena goda suami u. laki nie dia tak fikir pun badan ke apa dia tahu sedap dia okay je nak bersama. tak boleh terus biarkan dia camtu boleh jadi melarat sampai jadi perkara bukan2 cth cerai, hari2 gaduh.

awk kena bincang hal ni....sy dlu penah alami macam awk ni sblm sy pregnant....sy bncg dgn dia ape yg x bagusnya sy....saya ckp kat dia, kita nak zuriatkan....kita buat yg halal, imagine yg halal...kenapa perlu cari yg haram....sy smp pnah ckp kat dia, jgn smp Allah uji kita sbb sikap kita yg xnak berubah tu....alhamdulillah ada brubah la sikit....msa sy pregnant pun ada gak kantoi dia tgk....sy trus ckp, jgn marah andai anak dh lahir nnt n besar dia kantoi dgn ayah dia masa dia tgk porn....waktu tu xde guna dh nyesal....dia agk naik suara masa tu, tp guna la snjata kita sbg isteri iaitu tangisan n amik mana2 bacaan n tnjuk pd dia kesan porn tu

Cuba berbincang dengan suami dulu. Time sebelum nak tido tu, slow talk dulu dengan pasangan. Tanya apa masalah dia. Apa yang boleh kita bantu. Begitu lah kan, macam-macam dugaan datang. Lagi time pregnant, hormon pun dah berubah. Suka pikir bukan-bukan. Marah merajuk tak tentu pasal. 😁 Kak G pun kadang macam tu jugak. 🀣 pape pun bincang dulu okeh.

hmm sama la kita sis. dr sblum preggy sampai dah preggy ni suami tgk porn. dah ajak bincg tnya kt mna kurgnya tp dy ckp xde pape. sy pnya overthinking smpai sy makan mcm2 jamu, pil bg putih bdn, pil bsarkn breast. tp smua xjd. sedih kan klau kna mcm ni

allahu bincang dgn suami secara slowtalk ,semoga urusan dipermudahkan

bincang dgn suami