5Minggu 4 hari

Maaf tanya.. bila masa sesuai untuk minum susu tambahan? Cth:anmum… sebabnya saya 2 hari lepas nak beli susu formula khusus ibu mengandung kat farmasi.. tp staff farmasi tersebut maklumkn yang belun sesuai utk kandungan 2bulan pertama.. sudanya saya c jadi beli.. 🥵tu yg tertanya2 🥲😕 terima kasihh semua..

14 Balas

Saya minum anlene fresh milk! Takde gula tambahan calcium dia pun banyak dari susu lain

Boleh minum sdh tu. Sy mula2 dpt tahu pregnant trus beli susu ibu mgandung

Minum susu kotak HL pun boleh. As long as xde morning sickness.

2y ago

Ya, mana2 pun boleh. Awl2 ni folic acid dh ckup, nti dh buat ujian darah, nurse akn bg ubt yg sesuai utk awk ya ☺️

saya minum fernleaf. hihi