Gdm on diet

Kalau tengah gdm on diet, susu apa yg sesuai diminum ya? Selama ni minum HL merah putih tu.. tp td pergi farmasi, dia kata tak sesuai utk ibu mengandung.. ibu² yg lain minum susu apa ya? #ingintahu

3 Balas

Saya dari first pregnancy minum susu HL yang plain tu, elok je🤣 baby pon semangat. Sebab saya tak boleh minum susu lain, memang jenis tak suka susu. Tapi untuk orang yang gdm on diet saya tak sure, maybe awak boleh mintak suggestion dari doctor

sy gdm on diet slalu jgk minum susu HL. tapi sy lg kerap minum susu rizqi mamadil. so far alhamdulillah check bsp x pernah lg sangkut dr 18w smpai la skrg 33w

2y ago

haah. hari yg check bsp pun sy minum susu. alhamdulillah ok x pernah sangkut

Sy ambil enfamama coklat lgi tu.. hahaha xbuleh telan susu putih rse nk buekkk tp ok je bsp. bby pon xberat mana

3y ago

Sy minum mlm sblm tido. setiap hri