vitamin c

apakah vitamin c yg sesuai utk pregnancy yg boleh beli kat farmasi? blh suggest x vitamin yg bagus?

2 Balas

vit c apa2 pon bgs cuma kene taw brp mg yg perlu diambil. perempuan mengandung 250mg sudah memadai dan max badan manusia boleh terima vit c hanya 500mg.. jika amik yg 1k mg or lebih dr 500 mg, selebihnya akan dirembes melalui air kencing.. mcm sy, sy amik yg amway punya..sbb vit B n E semua sy amik yg amway..

vitamin C shaklee sangat bagus sis😊0177300273 dia ni ada jual shaklee, bagus sangat