SUPPLEMENT TAMBAH CALCIUM

Saya baru beli di farmasi tadi, orang farmasi kata sesuai je untuk ibu mengandung. Sebab saya jenis tak minum sangat susu, so ni je alternatif yang saya nak buat. Okay tak ? saya amik yang gummy

SUPPLEMENT TAMBAH CALCIUM
1 Balas

Erm... kalau saya, saya ke klinik tanya doktor dulu, dan biar doktor yg prescribed yg sesuai utk kita based penilaian ujian darah dan urine kita. Tapi awak dah beli kan dan ahli farmasi kata ok. So....... jawapan pada awak.