Bagi semangat

Maaf sy cuma perlukan motivasi untuk kuatkan diri sy..sy bru keguguran 14 week pd 1/10 lepas. Ini pregnancy yg keduan lepas ttc ank sulung 4 tahun. Ada tak yg pengalaman lepas gugur paling cepat lekat berapa lama ye? Google info paling awl 6 bulan sbb gugur 2nd trimester. Sy tak tahu mcmmana nk hadapi nk sgt ttc lepas keguguran kali ni. Rasa sedih sgt dan berharap dpt lekat dgn cepat utk lupakan kesedihan sy ni. Bg kata2 semangat ye. Sy doakan journey pregnancy mommies semua selamat dan dipermudahkan bersalin.

16 Balas

I Lost My 2nd Pregnancy Last Years 17 weeks 5 Days . 2nd Baby After 10 Years ..I Was So Upsad.. After I lost ..I bg rehat utk 8 bulan .then I Bersama dgn husband 1 Kali jer . bulan 6 dah pregnant. now I 20 weeks ..I stil takut juga. tapi I Doa jer