Mengandung slps caeseran

Tak sangka terlalu cepat rezeki dtg. Rasa bersalah sgt pd anak yg sedang membesar. Dan juga rasa bersalah dgn diri sendiri sbb tak jaga diri dgn baik. Dari mlm td termenung, tgk muka anak, menitik air mata. Pls bg kata2 semangat pd sy😭#unexpected

5 Balas

Jangan rasa bersalah. Percaya setiap yang berlaku atas penuh hikmah dan ketentuan dariNya. Kita mungkin plan, Tapi plan Allah lebih baik. Hadapi dgn positive dan penuh kesyukuran. Walaupun merancang, jadi juga. Siapa kita utk menidakkan. Lepasni boleh merancang dgn kaedah lain, specifically hanya utk kesihatan mental dan diri ibu 💕 semoga dipermudahkan urusan Ibu sepanjang pregnant dan membesarkan anak 🤲🏻

Awak be stong ye. Apa yang Allah bagi ni adalah yang terbaik sekali buat awak. He knows best. Awak just layan je pregnancy journey ni. Kalau awak rasa down, cepat cepat istighfar dan zikir. Saya doakan awak terus tabah dan dipermudahkan segala urusan. Anak anak awak adalah anak anak yang soleh/solehah, jangan rasa guilty okay. 😘

It's okay sis. Nk buat mcm mana kn. Just go on sahaja dgn pregnancy nie. Kalau sis mmg guna perancang n pregnant, anggap je lah mmg rezeki. Kalau x merancang tu, anggap je lah rezeki juga. Lpas nie guna la kaedah merancang yg betul. Its for ur health & mental health as well.. Congratulations mommy. U r great mommy.

12mo ago

Allahu, terima kasih sgt2 ats kata2 sis. Appreciate much 🥹

Saya pun sama baru setahun lepas czer.. tak sangka double line.. kita fikir positif je sis dah rezeki Allah nak bagi.. yang penting jaga diri jaga kesihatan & banyak kan rehat dan tenangkan fikiran.. semoga kita dipermudahkan urusan sehingga proses bersalin nanti ya 😊😊

rezeki sis..jgn stress2 ..enjoy ya...