Tertekan dengan keadaan 😭

Maaf sekadar nak meluahkan sbb tak tau nak share dgn siapa 🥲 sy tgh runsing, mcm2 dugaan kami suami isteri hadapi .. baru2 nie kereta rosak kos repair rm3500 , duit gaji bulanan pon sekadar ckup2 dgn nak bayar duit sewa rumah dan motor .. tambah lg dgn bulan 11 nie sy due utk bsalin .. barang2 kelengkapan baby pon byk lg tak beli dan barang2 utk sy bpantang 1 pon tak beli lg sbb masalah kewangan .. ya Allah beratnya dugaan .. serba kekurangan .. mcm2 bmain di fikiran 😭 mmg dr sy pregnant 4 bulan smpai lah da sarat nie kenderaan yg ada cuma motor .. sy tertekan sikit dgn masalah2 yg kami hadapi ..

35 Balas

Sy ada baju baby & barang berpantang ubat2 tak pakai.. Boleh wasap sy 0123967703

1y ago

Wasap tau, sy memang bnyk beli tapi tak pakai2 sbb tak sesuai..

Saya ada baju juga.. Baby da 6m. If sis nk, bagitahu ya. Baju dkt kg Kota Bharu..

1y ago

Alhamdulillah klu sis nak bg .. tp sy dekat joho ..

Saya doakan dipermudahkan urusan awk. Sabar ye awk. InsyaAllah ada penyelesaian

1y ago

amiin ya Rabbal alamin .. semoga doa bbalik pd awak juga

semoga dipermudahkan urusan mummy🥺❤️

1y ago

terima kasih 😊

da taw jantina baby ke

1y ago

daa .. baby girl