pregnant 15 minggu

maaf saya nak tanya. saya teringin sangat nak makan sushi boleh ke makan empire sushi yang masak tu yg bukan salmon punya

3 Balas

4w ago

baiklahh terima kasih . saya dh mkn tp blh makan sikit je sbb muak tkpela bg hilg craving 🤣

makan aje laa semua yg halalan toyyiban.. yg masak elok selamat dimakan apa2 pun selagi kita sdri tk alah. semuaa benda, ok pada org tk semestinya ok pd kita dan tk ok pd org tk semestinya tk ok pd kita.

4w ago

hahaha okay terima kasih awk

boleh awak.

4w ago

okay terima kasih dh mkn dh sikit je semalam bt ghaso2 hehe