BOLEH KE MAKAN SUSHI EMPIRE ?

Hai mom, kita nak tnya yang berpengalaman sikit. Pregnant mom sebenarnya boleh ke makan sushi ? Saya dari bulan lepas teringin nak makan sushi empire tu. Dorang kan ada yg mcm dried topping punya mcm Tempura ebi , egg mayo maki, tamago yaki, inari tempura ebi tu. Tapi ada yg ckp tk boleh jgk. Kita nya first mom , ada baca kata bole. Tu tnya dulu 🙏🏻🩷#bantujawab #ingintahu

2 Balas

Boleh. Jgn makan ikan mentah. Haritu saya 5w mkn 4 biji ikan mentah sushi sbb belom tahu. Harap takde papela 🥺

4mo ago

Ohhh yang telur warna merah tu ya . Tu ponn sedap kan awak 😅 takpeee kalau makan sikit kita rasa okay je kot. Cuma mmg craving kan so kena lepaskan dalam tekak 2-3 yg well cooked

Kalau yang well-cooked okay je sis. Yang tak boleh jenis raw macam sashimi tu.

4mo ago

Ohhhh bolehh ya sis , kita dri haritu melalu je mall nmpk sushi tu . Dh la mmg fav kita . Kalau boleh nak gi beli 2-3 keping jdi lee 🥺