Minuman Bergas

Maaf saya nak tanya . Lepas saya minum bergas perut rasa sakit perut ... Sebab saya mengidam nak minum , jadi baby takkn jadi apa apa kan? Saya menyesal minum, ada tak pengalaman macam ni ? Boleh kongsi kan???

2 Balas

klu boleh jgn overthink dulu, mungkin sakit perut sbb gas. badan masa mengandung ni kdg dh tk sama dgn sebelum mengandung. contoh sebelum ni elok je makan pedas, bila mengandung pedas hujung lidah pun dh rasa pedas sgt sgt sampai sakit perut. sambil tu monitor ada tanda lain yg merisaukan tk. klu sakit perut tk berpanjangan tu, lepas ni boleh stop minum air gas, mungkin badan tk blh terima. apa pun fikir positif ya, jgn risau sgt. insyaAllah tkde apa tu

3y ago

ouhhhh . tq banyak yaa .

Banyak ke minumnya? Kalau nak minum tu boleh cuma jangan banyak sangat. Berpada2, setakat hilangkan rasa ngidam je.

3y ago

hm dalam satu tin air fanta tu ..