Assalamualaikum..saya sedang pregnant 7 week..nak tnya mommy2 sini..brape week nak buat buku pink?

Maaf saya dah lupa

25 Balas

masuk minggu ke 9 dh boleh bukak buku pink. sebelum ni check swasta. doc ada bgtau sebelum minggu 14

Sebelum 12 weeks. Boleh call atau walk in KKIA berdekatan untuk dapatkan tarikh temujanji

12mo ago

terima kasih😊

Tadi call KK untk tnye , dia bagi appoiment masa Kandungan 7weeks nanti

Elok 8mggu keatas sis time tu insya allah scan da nmpk pkembangan bby

9-10weeks lepas dah confirm ad a janin and dengar heartbear

kalau KK sebelum 12minggu. kalau private bila2 pn xpa

Saya 10w buat buku pink , jgn lebih 12w nanti msi beletiaq

12mo ago

sblum misi beletiaq kita beletiaq la dulu kat depa. keje biar ikhlas.. selalu sngt misi² ni nk marah sedgkn dktr ok je

sy 2 bulan bru bkak bku misi tak bgi bkak awl2

saya buat buku pink 8week..

12mo ago

sama2

saya buka buku pink 11week sis