Buku Pink

Kalau Nak Buat Buku Pink . .Brape week Yea boleh buat. .dan kalau klink swasta ada tak buat cekup bulanan niy

2 Balas

klinik swasta boleh.. nk pergi setiap hari pn boleh.. asal kn bayar je.. ade klinik swasts yg boleh bkak buku.. yg tu ikot la appointment nk bila.. x silap paling lewat bkak buku 12w.. lagi awal lagi better, senang kje dorang dan slamat utk kita..

8w ke atas dah boleh buka buku. Nak check up dekat swasta pun takde masalah