PANTANG LARANG

Maaf saya cuma nak tanya . Jangan kecam . Betul ke pantang larang orang tua 1) Suami tak boleh memancing waktu isteri hamil ..Takut anak sumbing 2) Ibu mengandung jgn buat kerja separuh jalan , nanti anak keluar separuh 3) Tak boleh bunuh binatang takut anak cacat

32 Balas

Pasal memancing tuh sy pernah lah trdgr ustaz kata kalau kerja nelayan takkan 9bulan ta g memancing ta g laut cri ikan..kalau niat untk rzki tak ad mslah y penting niat..doa..kerja semua ni Allah y buat..y penting niat sis..