Kembar ?

Maaf nk tnya ade ke yg pregnant ank kembar wlaupon fmly dy or fmly hubby dy xdk history kembar? Bole ke trjdi? Bukn ap, sya nk tau jek...sbb my hubby sbok dok ckp yg sya pregnant ank kembar, ? dy trlalu brhrp tkot gak sya...mcm mne ye pndpt awk2 semua?

9 Balas

Hehe suami sy awal2 aritu macam ni la. Sebab dia duk nak anak kembar. Sy pun suka klu dapat anak kembar. Bila dah scan, ada 1 janin je. Now dah sarat. Rasa bersyukur pun ye anak pertama ni bukan kembar. Bukan apa, sebab rupanya nak ada anak ni banyak pakai duit ye. Sy dan suami pulak baru tahun pertama perkahwinan. Kewangan masih belum cukup stabil. Moga2 bila dah stabil sikit nanti ada rezeki dapat kembar.

ade je yg xde keturunan kembar tp dapat kembar...mcm sy...pregnant 2019 kembar perempuan tp kantung kosong sebelah...second 2020 dpt kembar lelaki skrg da 2thn skrg bukan sng nk bwk kembar..18w perut da mcm 7bulan..dgr seronok,kembar yg lalui tu tau rasanya..sarat uit..tp cabaran tu Allah nk uji..sebelah sy dan suami xde kembar ..rezeki Allah taala nk kasi kita bukan tahu kan ..

Yg saya tahu personality TV Al hijrah, farahanim razak ada anak kembar perempuan. Dia pernah share kat ig dia yg keluarga dia dan husband tak de keturunan kembar. Tapi sebab dia minta sangat twins, rezeki dia pregnant kembar. 👶🏻👶🏻

sy pon twinn skg niii.. mk mntua ada adk ank dya kembar... time tu x dk terfikir pon nk ad ank kmbar... pastu dh nk bt buku scann tngok tngok dpt twin..yg pnting scann dlu baru blh tngok kembar atau tak..

Semua kuasa Allah dear. Tak history kembar pon klo dh rezeki awk ada akan ada jugak. Sbb abang saya kembar tp stakat ni takde lagi yg ada ank kembar😃 smua rezeki masing2

Both saya dgn husband takde history twins tapi awal pregnancy scanned ada 2 kantung. Tapi Allah tahu mana yang terbaik. 1 kantung je menjadi. Alhamdulillah 🙂

Ikut sains logik je.. kekadang takde berkait dengan salasilah keluarga pon tapi mak ayah sndri

Klu x history fmly twins. Jgn berharap. Kecuali klu dah rezeki tuhan bagi twins.

Semua kuasa Allah..boleh jadi ada walau tiada keturunan kembar