Kembar ?

Maaf nk tnya ade ke yg pregnant ank kembar wlaupon fmly dy or fmly hubby dy xdk history kembar? Bole ke trjdi? Bukn ap, sya nk tau jek...sbb my hubby sbok dok ckp yg sya pregnant ank kembar, ? dy trlalu brhrp tkot gak sya...mcm mne ye pndpt awk2 semua?

9 Balas

sy pon twinn skg niii.. mk mntua ada adk ank dya kembar... time tu x dk terfikir pon nk ad ank kmbar... pastu dh nk bt buku scann tngok tngok dpt twin..yg pnting scann dlu baru blh tngok kembar atau tak..