Anak kembar...Tips dan petua..

Assalmkm.. sy nak tnya siapa2 yg pernah ngandung ank kembar.. ada apa-apa tips ke? Sya baru disahkan twins.. heheh

13 Balas

Wow congrats sis. 😍 Ini tips tp bukan dr sy tau. Dr hasil pembacaan. Klu anak kembar, possibly utk terima alahan juga 2x ganda. Means penjagaan kesihatan dan pemakanan ibu dan anak pun kne jaga lebih lg ya sis 😊

Jaga makan. Minum susu. Cukupkan rehat. Make sure ambik makanan yang berkhasiat setiap pagi. Supplement mesti ambik lebih sikit. Hehehe btw congrats sis!

Tahniah sis dapat kembar...saya pun teringin nak bby kembar..orang cakap benda ni ikut keturunan tapi kalau nak ikhtiar taktau cara dia mcm mana

wah tahniah! Saya baru2 ni scan, doktor nmpk mcm dua, tpi tak sure lgi .. Huhu.. Tunggu second scan pulak.... tak sabar jadinya..excited!

Hai sis . bila bole tau pregnant kembar yee? weeks ke berapa scan baru nampak yee sis? best nye twin. take care sis 😊😊

Tahniah sis! Mengandung kembar ni kena makan banyak makanan yg berkhasiat. Banyakkan rest jangan buat kerja berat2 tau

Wah tahniah sisss!! semoga dipermudahkan urusan hamil anak kembar! bestnyaaa😘😘😘😘

Wahhh tahniahhh.. Best ye dpt twinn😍😍

waalaikumsalam.. tahniah sis

Alhamdulilah tahniah sis