Pertanyaan.

Maaf nak tnya kalau 8minggu keluar coklat mcmni memang normal ke bahaya😭

Pertanyaan.
36 Balas

mcm sy thn lepas, keluar spotting sikit lps tu byk mcm dlm gmbr. pergi hospital dh keluar fresh blood, doc ckp kemungkinan gugur. malam tu cramping teruk & esoknya terus keluar semua skali kantung. sis pergi hospital terus ye..semoga dipermudahkan urusan

sy pernah jd cmni 7 week ,paling teruk 2 x tukar pad.hati macam nak luruh sbb drh kua cpt sgt ingt gugur tp alhamdullilah bila dah p hospital cek scan n bawah baby selamat cuma kena byk rehat je.better cik p hospital lebih detail .

saya pernah alami sis....2x..xsakit apa2 pon..saya ingtkn kguguran tp bila g scan ank sihat tp uri dibawah....tp saya arpkan uri akn naik nnti..insyallah..aamiin3x

sy pun mula2 spotting n then bleeding..pergi jumpa dr,dr bagi ubat kuatkan rahim...repeat scan 2 mggu lagi..hope semuanya okey...sis macam mana lepas jumpa dr?

3y ago

sy scan 3 kali dalam masa seminggu...risau sebab spotting n keluar bleeding macam period...setiap kali scan setiap kali tu la weeks sy berubah..dr last yg sy jumpa baru bagi ubat kuatkan rahim n then suh repeat scan lagi 2 mggu...

pergi je hospital sis. saya 6 weeks pun pernah turun darah lebih kurang macam ni, sampai kena pergi zon merah. kita tak tahu apa jadi dalam badan kita.

sy pun pernah kena mcm tu..tpi tk bnyk la sikit je warna coklat. time tu sy ingatkan Sbb lmbt dtg period..bila cek kandungan dah 5mggu

sy pun pernah..ingatkn gugur tp alhamdullilah tidak sbb awal bertindak..2 kali kna..dah masuk berapa week Bru okay alhamdullilah skrg dah 22w1d

Sis. Apa doc ckp? Sis ada sakit2 ka masa keluar darah tu? Sy tgh mengalami. Dh 2 hari kluar darah. Tp kejap keluar kejap tidak. Dan xda rasa sakit

3y ago

sma lh kita, tba2 kluar xsa rsa skit apa pun,

kesiannya. bahaya. pegi hospital supaya doktor bg ubat kuat rahim dan banyakkan berehat. amik acid folic setiap hari

pergi klinik ...cek doktor... jangan banyak bergerak...jgn stress...banyakkan rehat...amal diet sihat...biar baby pun sihat