bahaya ke spottting ni

Maaf gambar jijik Cuma nak tanya skrg kandungan 7w2d . Tetiba keluar mcmni . Spotting ke?

bahaya ke spottting ni
14 Balas

sy ad alami masa awal pregnant .. dia kluar kputuhan lendir tp warna coklat tp sllu bilaaa sy angkt brt or lth .. tp masa awl2 tau pregnat by upt saya mmg kluar lendir tp bkn putih mmg warnaa mcm ni then ad mcm coklat nk period ad jgk mcm nk kemerah sikit tp kjp jee pastu sy checkup alhmdlh scan baby ok.. slpastu bilaaa angkt ank dukung ank pn kluar jgk sbb berat kn tp xlma.. xsilap week16 bru jd kputihan betul dh xda dh and xpnh dh jd mcm awal2 dlu.. alhmdlh skrg baby sihat dlm perut alhmdlh kpthan jee kluar takde laaa bnda lain tp tulaa sy akn sllu check sbb misi psan klo ad spotting or bleeding kne pergi hosp.. alhmdlh ok lg buat masaa skrg.. tp tulaa xtau la diawal tu sbb rhim tgh bersih or ap kluar mcm tu .. tp mmg sy akn sllu checkup laa.. sbb nk tau bayi ok x dlm perut

Saya 6w hinggh 8w slalu bleding sis mcm ni.. Ada 2 sbb saja sis sama ada kputihan dan nak keguguran . Mcm sy ni dctr kata baby saya mengancam. Masa mula2 cek pregg tu 5w alhamdulilah kantung dh ada . Slps sminggu 2minggu scan dah nmpk jntung baby. Spoting ke bleding ke baik jmpa doctr sis. Jgn brtnya dgn org pun brtnya pada dctr . Mmng tk slh btnya tp ksian sis bila saya baca komen2 ..dan faktor2 bleding spoting ni adala angkt berat ataupun stress sis.. Mcm sy dh msuk 8w4d .. Saya doakan sis dan baby siht2 walafiat ye smpi la sis mlhirkan amin allahuma .. Dan trmsuk ibu2 yg mmbaca ni smoga ibu2 yg baca ni sntiasa dibawa lindungan allah swt ..

2mo ago

Sis mcm mna? Sy mcmni jugak

Better jmpe doktor. Sy bleeding mase 2 bulan dan mase 30 weeks. Warded hospital seminggu sbb bleeding. Doktor suruh ambik gambar kat pad tunjuk kat dia. So die boleh tawu fresh blood or old blood. Better jmpe doktor trus.

4y ago

tq sis . ni gmbr lama . alhamdulillah saya dah selamat bersalin 😊

wehhh sebelom komen tu tanye dulu tuan punye post skrg dh brp week ke sekian sekian , tuan post ni dah selamat bersalin dah . komen tah pape ,

better p hospital.bab benda ni xnormal.dpa akan cek lebih detail..sy dlu masa 7 week kua darah merah n alhamdullilah xda pape.

4y ago

jmpe doc . doc kata selagi takde fresh blood takde masalah

Hi salam saya pun sekarang tgh mengalami macmani. Boleh saya tahu ini spotting atau apa ya puan? Thanks

Hi sis nak tanya sebab apa ye macam ni sebab macam daki kan bukan darah. Sebab saya pun jadi macam ni juga

2y ago

Tu daki ke sis? Sbb sy hari2 keluar, xsure spotting ke apa

sme mcm sy sis..brown sy pekat sikit..sblm kluar spotting brown tu,sy dh cek upt double line n samar..

3y ago

hye sis..spotting sis masi ada..tgh mngalami dan dah pergi emergency..

Sy biasa kt hujung pantyliner, light brown mcm ni, sy risau jgk hari2 ada

2y ago

Sekarang mcm mna sis? Baby ok? Brpa lama spotting brown ?

Ni macam bukan darah ja. Macam daki.