Pertanyaan.

Maaf nak tnya kalau 8minggu keluar coklat mcmni memang normal ke bahaya😭

Pertanyaan.
36 Balas

sya pun pun skrg mgalami, dri 6w smpai skrg 10w da tpi msh ada lgi, khamis nie nk cek up d O&G lgi, hrap smuanya baik sja.

Better p hospital. And if kana check tiada apa2 means kena bed rest byk2.. Jgn buat kj brt

Sy pernah alami bleeding mcmni 2 minggu lepas. Better sis terus refer hospital ya

better pi spital. sbb dr pernah ckp dgn sy, ada pndrhn terus pergi hspital jgn tangguh²

3y ago

sama² 😊

Better gi hospital je terus sis bleeding ni jgn buat main .. sis ada cramp x?

3y ago

baik sissss InsyaAllah terimakasih sis

please go hospital kalau dh jadi mcm tu...fresh blood ..

assalamualaikum.. nak tanya.. awak mcm mana? pregnant ke gugur?

Bahaya tu..baik pergi hospital sis😢 semoga dipermudahkan urusansis

sis, baby mcm mana? ok ke? semoga semuanya baik baik je

Sis g jmpe dktor takot kandungan jadi ape2