husband and istri

maaf mommy mommy semua, nak tanye ni.. ade tak sini mommy mommy yang preggy tapi suami yang banyak nggidam nak makan tuh ini? suami saye tibe tibe je rasa nak nggidam saye tenggok. baby dah masuk sebulan 3hari dah hari ni.

11 Balas

Suami sy x m'gidam.. Tpi 1st trimster tu.. Sy m'gurus.. Suami pn ikut m'gurus.. Sy m'itam.. Suami pn sma..😅😅 Y lucu lgi.. Sy jdi mls.. Suami pn sma..smpai keja kmi.. Tdur jak memanjang.. Xtau apa y penatnya.. Ni kali nmanya p'bwaan.. Suami pn ikut sma.. Pengalaman baru.. 1st baby.. 😊😊

5y ago

Lucu jugakn sis.. Dlu sllu jak dgr ceta2x dri org.. Naa.. Skg terasa sndri.. 🤭

Saya yang mengidam.. Suami suka makan asam, pastu paksa kita makan sama lak, dia kata orang ngandung kan suka makan asam.. Kalau pergi pam minyak, mesti dia beli asam.. Hehe..

Ada juga tak semestinya kite yg preggy je mengidam mommy, ada juga suami kita yg nak mengidam juga. Mcm suami sy. Hehe

iye mmg ad n normal . mcm suami sy asik2 nk mkn durian . asik2 tringin durian . da mkn pon tringin lg . ahahah

Ada sis suami saya mgidam byk sgt. Benda dia mau mkn😂saya langsung tau mAu mkan saya mkn kurang

Orang kata kalau suami yang mual, mengidam maknanya dia sayang kita sangat 😊

my husband always mgidam dpd sy..dia yg mual pening2 nk mkn tu ini

Ada..suami sy selalu muntah2 mcm org ngandung mabuk tu

5y ago

Baru suami tau macam mana rasanya alahan mengandung..😁

Biase tu sis. Kdang2 husband yg byk mengidam.

Iya memang ada