Masih malu2

Saye dah nak masuk tahun ketiga kahwin dan ade sorang anak baru umur 9 bulan. Dari awal kahwin sampai sekarang saye belum pernah rase nikmat nye bersame suami sebab saye malu. Suami okey je bile bersalin tapi saye yang malu2. Macam mane ye nak hilangkn rase malu ketike bersame ? Bile ade rase malu ni saye rase tak puas bile bersame sebab suami nak foreplay pun saye segan.

8 Balas

Kalau 3 tahun kawen masih malu2 ni better byk bergurau, manja2 n dating dgn suami. Sy dgn suami kenal2 gitu pasty tunang xsampai 3 bulan kawen. suami crush sy, sy crush dy dulu. Tapi kami cepat rapat n bila sapa2 sakit cepat terasa ke bdn sendiri. Kami nak elak malu sblm suami pergi kerja salam peluk2 cium mulut pipi dulu. bila2 kat rumah main cuit2 badan ke pinggang ke bontot ke biar bdn rasa lebih mesra. Bila bersama masing2 selesa tutup lampu n masih je nampak psgn sbb cahaya lampu luar masuk ke bilik jgk. Sblm tdo kalau xbetul2 mengantuk kami pillow talk kadang2 sampai 2-3jam mcm time bercinta dulu sblm tdo suami call baru tdo. Huhu. Banyakkan masa berdua, buang2 sifat malu dengan suami. orang lain kita malu xpelah.

okay suami nak foreplay, kita ni suami main rodok je melecet kadang2, dia nak kita je layan dia perfect, part kita? tempat dia buang air je, pastu terus tidur, samalah tak pernah rasa nikmat hubungan suami isteri tu sebab 90% kita yang bertindak, kita juga yang penat, bila cuba discuss dengan suami dia kata lah berdosa tak melayani dan tak memuuaskan suami, banyak kali dia minta saya keluarkan air dia je lepastu dah takde apa2, bila saya minta bersama dia beri alasan penat kerja, jadi skrg saya dah hilang nafsu dan dah penat, mmg saya ikut kehendak dia tapi tanpa rasa ghairah dan nikmat tu, mommy2 boleh bagi nasihat pada saya?

4w ago

mungkin memg style dia mcm tu.. susah laa

tutup lampu tiap kali bersama. and boleh cuba initiate sendiri juga manja2 dengan suami. tak semestinya untuk bersama, just biasakan diri manja2, macam cuddle, kiss pipi/dahi, random hugs, urut2 usap2 bila lepak2 tengok tv ke, rest kaki atas peha suami time makan etc. buat rutin juga tiap kali salam suami minta dia cium dahi ke etc. start small, lama2 bila dah selesa yg tu, baru boleh selesa yg lain. bagus lah sebenarnya rasa malu tu, tapi kena belajar buang bila perlu. slowly but surely, janji ada progress.

jawapan cliche tapi kena praktis buang malu. kalau ada 100 tips pun tapi langkah mula untuk hilangkan malu tu takde pun tak jadi gak. tanam dalam fikiran tu suami awak, bukan orang lain yg nak malu malu lagi. boleh cuba bgtahu dulu guna whatsapp ke, tulis note ke, kalau segan jgk nak cakap depan depan. listkan apa yg awak nak. inform suami satu satu. bgtahu je dia awak malu tapi nak jadi sebab tu tulis nota je. bila dah start nanti akan lebih mudah

4w ago

sy lepas bersalin anak first mcm ni la malu . tak cnfident . rasa nak cepat² sorok kekurangan kita . last² bagi je tau suami kita insecure dengan diri sendiri sbb badan dah berubah . bila suami nasihat n bg pandangan baru okayh 😂

Buang perasaan malu bila nak Buat hubungan intim ngn suami tu ….. kalau kita x puas …. Mood pon mcm x best … cuba try sekali puas nikmat dia macam mna😂😂 maybe boleh pasangkan lagu kot biar fikiran kita xfikir malu …

Alaa tk bestla malu2, dgn suami je kita boleh jd miang sis, klau dh rasa orgasm tu, mmg kita nak lg & tk malu dh

klu waktu2 biasa sis malu2 x? mcm kiss & hug suami tu malu2 x?

4w ago

Hah mcm tu plak.. time bersama suami lyn awak baik x?

bukak ig cari kamalia kamal