Nak tanya soalan?

Maaf ingin bertanya, bagi pengalaman ibu-ibu kat sini, berapa kerap bersama dengan suami lepas tu tahu ibu-ibu pregnant? Maaf soalan sensitif sikit tapi serius nak tahu, kalau bersama sekali ada peluang tak untuk pregnant??

31 Balas

sy masa tgh semangat nak baby tu, makan asic folid no miss. lpstu bersama betul2 lps period. dan maaf agak teruk sikit nak info ni tp sy prnh baca, style tu pun penting. kalau doggy style lagi cepat lekat. lpstu lepas suami dh p*ncut, kita tunggu kejap dalam bbrp detik dalam keadaan menonggeng tu. jgn terus baring. n jgn lupa la sebelum bersama baca doa, n niat nak anak yang baik soleh. jgn fikir sedap je. fikir baik2 dulu haha.. Alhamdulillah lps seminggu tu sy cek double line. n doggy style tu last sy bersama dgn suami. n sy menonggeng lama sikit dlm 5 ke 7 minit jugak la..sambil tu zikir la dalam hati mintak pd Allah yg beri rezeki anak. cuba try hee.. sy bgtau biras sy cmtu gak, seminggu lps tu dia pegnant haha

2y ago

tulah, sy masa usaha tu penantian 6 bulan hehe..6 bulan je pun dh rasa lama mcmna la tahun² tu ek..moga Allah beri rezeki yaRabb