Pantang bersama

Maaf soalan sensitif sikit. Biasanya berapa hari pantang bersama suami? Saya sekarang dah 75 hari, tapi masih takut nak bersama sebab sakit sikit and terbayang jahitan terkoyak semula 🥺 Kesian juga dekat pasangan. Jika ada tips atau pandangan ibu-ibu di sini minta kongsikan, terima kasih 🙌🏻 #firstmom #bantusharing

2 Balas

Saya 60 hari je lepastu dah bersama. Rasa kesian dengan suami. Tapi memang masih sakit dekat belah dalam sebab saya kena jahit belah dalam. Jahitan untuk luka gunting pula dah baik, so tak sakit and okay je bila bersama. Better 100 hari sis.

100 hari