Soalan sensitif sikit

Hi mummys..maaf bertanya soalan sensitif sikit. Saya skrg nak masuk trimester 3, tapi tiap kali bersama suami terasa sakit..skrg jadi kurang nikmat sudah bersama suami.. adakah itu normal mummys2 semua??

6 Balas

Maaf.. Blh sy tau sakit y amcm..?? Sbab sy pn dlm 3rd tri.. Bila b'sama suami.. Perut cma rsa kncang.. Tpi nurse ckp mmg normal.. Bila b'sama kena cri position.. Kena gentle.. Lgipn b'sma ngn suami ni.. Slh 1 saranan doc.. Utk p'cepatkn bukaan.. Kira mcm 1 aktivity juga..

3rd trimester jgn hard sgt..slow n steady je sbb kpale bby da kt laluan..mse preggy memang nk nikmat tu xde dah..just think nk mudahkan bukaan laluan n puaskan hajat suami je..

Jangan buat terlampau kuat . Slow2 . Elok jugak bersama sebab nak bukak jalan bawah . Tapi kalau nak rasa nikmat tu lepas habis pantang lah .masani slow2 je .

Sy pun bila bersama suami jadi sakit sangat..risau jgk laa😣..mgkin sebab dh sarat kot..sbb mngu ni sy dh 37weeks🙄..

X pastilah sbb spjg pregnant x bersama suami disebabkan xde nafsu

Lebih Baik puan hentikan sementara aktiviti tersebut jika puan x selesa. Lebih-Lebih Lagi puan kena jaga Diri Juga.