Balik kg/persediann bersalinb

Maaf boleh kongsi atau bg pendapat tak .. Sy due date 11/11 anak first .. Nak berpantang kt kg.. Sekarang ade kat kl. Tnggah pk masa yg sesuai untk balik kg . Selalu berape week ye .. Nak balik awal pk nk ulang alik klnk kt sane nnti cm mnyusahkan pula . Klink kat kg jauh skit. Kat sini yg dekat pon suami yg selalu hntrkan .. Sy agak trauma nak pergi sndri 😌 boleh bg pendapat x

6 Balas

Kalau sy, sy prefer bersalin dkt tmpt yg byk kemudahan dan sng utk berurusan. Dah settle semua baru la balik kampung.