Balik kg naik bas

Hi mommy . Esok sy blik kg naik bas . Dri kl ke kedah . Sy balik mlm .. Skg sy dh 33minggu5hari .. Agak2 oky ke ye . Risau siket pun ade . N esok jugak sy chekup kt kk tp ptg dlm kul 2 . Tu yg balik kg mlm ..😅 #firstmom #firstbaby

2 Balas

Kalau boleh elakkan duduk terlalu lama. Perjalanan tu agak jauh. Jika ada perhentian dekat R&R kena make sure awak turun dan ambil masa jalan jalan supaya darah sentiasa berjalan. Nanti boleh tanya nurse tips lebih masa checkup.

12mo ago

oky tq . esok bru nk tnye nurse

klau boleh elakkan perjalanan jauh