Balik kg/persediann bersalinb

Maaf boleh kongsi atau bg pendapat tak .. Sy due date 11/11 anak first .. Nak berpantang kt kg.. Sekarang ade kat kl. Tnggah pk masa yg sesuai untk balik kg . Selalu berape week ye .. Nak balik awal pk nk ulang alik klnk kt sane nnti cm mnyusahkan pula . Klink kat kg jauh skit. Kat sini yg dekat pon suami yg selalu hntrkan .. Sy agak trauma nak pergi sndri 😌 boleh bg pendapat x

6 Balas

Sye due 14/11... anak first.kg kedah nun.. kami sepakat xbalik kg memandangkan byk urusan di kl dan mudah di kl.hsbn pn keje sini dan sye berpantang sendiri just ambil CL aje..tapi dr ada bagi tau kalau boleh balik sblm 36/37 jng hujung2 sgt sbb ank first utk keselamatan jika tiada masalah kesihatan.Apa2 hati2 kena pertimbang keselamatan first.itu dr pesan ke sye.

2y ago

thanks sharingg 🥰 nak berpantng kt sini mcm x biase xde pengalaman semua..