Balik kg/persediann bersalinb

Maaf boleh kongsi atau bg pendapat tak .. Sy due date 11/11 anak first .. Nak berpantang kt kg.. Sekarang ade kat kl. Tnggah pk masa yg sesuai untk balik kg . Selalu berape week ye .. Nak balik awal pk nk ulang alik klnk kt sane nnti cm mnyusahkan pula . Klink kat kg jauh skit. Kat sini yg dekat pon suami yg selalu hntrkan .. Sy agak trauma nak pergi sndri 😌 boleh bg pendapat x

6 Balas

sebulan seblm bersalin boleh dah balik dok kg. sebb anak first ni selalu 2mggu awal dah bersalin.

2y ago

aminn3 .. semoga dipermudahkan urusan kita untuk melahirkan zuriat dalam kandungan ini.. semoga kita dan baby selamat.. amin2