Balik kg/persediann bersalinb

Maaf boleh kongsi atau bg pendapat tak .. Sy due date 11/11 anak first .. Nak berpantang kt kg.. Sekarang ade kat kl. Tnggah pk masa yg sesuai untk balik kg . Selalu berape week ye .. Nak balik awal pk nk ulang alik klnk kt sane nnti cm mnyusahkan pula . Klink kat kg jauh skit. Kat sini yg dekat pon suami yg selalu hntrkan .. Sy agak trauma nak pergi sndri 😌 boleh bg pendapat x

6 Balas

Kalau nk bersalin dkt kg better blk skng sis,

2y ago

Mcm tu blk lps bersalin la, hrtu sy warded, katil sebelah dia czer, dia ckp blk hospital nti trus nk blk kg kt kedah